over mij

Creativiteit is een bron van levensenergie. En mijn ideaal is dat zoveel mogelijk mensen die energie levenslang kunnen laten stromen. Mijn cursusprogramma is daarop gericht.

Ik weet niet anders dan dat ik dingen maak en schrijf. Het helpt mij om de wereld waarin ik leef beter te begrijpen en er mijn plek in te vinden. Als ik iets maak, geniet ik van het materiaal waarmee ik werk en de mogelijkheden die het biedt. Het liefste gebruik ik materiaal op een wijze waarvoor het meestal niet is bedacht of wordt gebruikt. Met deze manier van werken voel ik mij vrij en zie ik altijd nieuwe kansen. Dit geeft mij een groot geluksgevoel. Als ik schrijf, dwing ik mijzelf beter naar de wereld te kijken en na te denken. Dingen maken en schrijven helpt me te dromen, maar weerhoudt me van zweven. Het geeft me een concreet gevoel van plaats en van tijd.

Tot twee jaar geleden, gaf ik alle cursussen ter plekke. Voor kleine groepjes. In 2015 koos ik er voor om alles om te zetten in een online aanbod.  Meer dan menigeen voor mogelijk hield, blijken kennis en vaardigheden van een oud ambacht als handboekbinden op digitale wijze overdraagbaar te zijn. Het beste van twee werelden komt zo in mijn programma samen en ten goede aan een ieder die hierin interesse heeft. Als jij die hebt, nodig ik je van harte uit om te kijken of je in mijn programma iets van je gading aantreft.

in de krant

(klik voor een vergroting)

wat anderen over mij zeggen

professional proof

Wil je zelf ook eens aan de slag?

Meld je dan aan voor mijn Boekbindpost.

Je ontvangt direct het gratis e-book starten met handboekbinden, blijft op de hoogte van het cursusaanbod en ontvangt als eerste de beste aanbiedingen.