kunstcoaching

Jeder Mensch ist ein Künstler 

Joseph Beuys

Deze coaching

 • helpt je om je beeldende vaardigheden naar een hoger niveau te brengen

 • helpt je om de eigenheid en zeggingskracht van jouw werk te versterken

 • leert je hoe je blokkades in jouw beeldende ontwikkeling kunt doorbreken

Herken jij dit?

Ben je al langer bezig met kunst? Zoals schilderen, tekenen, collages of mixed media in het platte vlak?

Volg je regelmatig cursussen of workshops in groepsverband? Omdat je ‘verder’ wilt, maar toch het idee hebt dat je blijft steken? En weet je niet zo goed hoe dat komt en haalt het zelfs de pret een beetje ervan af? Dan is deze kunstcoaching voor jou wellicht de oplossing. Een vorm van coaching waarin de aandacht geheel op jou en jouw werk is gericht en je gaat ontdekken welke blokkades je in de weg zitten en hoe je die kunt slechten. Zodat je het gevoel hebt en weet dat er weer ontwikkeling is. En dat dit jouw werk op een hoger en authentieker plan tilt.

Uitgangspunt en aanpak van de coaching

Binnen de de kunstcoaching staat jouw creatieve pad centraal. Een pad waarbij ik je aanspoor om af en toe een zijpad te bewandelen, ergens wat langer (bij) stil te staan dan je gewoon bent of met andere ogen naar je eigen werk te kijken. En zo gaandeweg en al doende te onderzoeken en te ervaren hoe bepalend jouw waarneming is voor wat je ziet of juist niet ziet. En te leren hoe je waarneming kunt inzetten om blokkades in je ontwikkeling te doorbreken.

Het resultaat van de coaching is, dat

 • je (beter) weet wat je wilt uitdrukken, of weet hoe je dat steeds opnieuw kunt ontdekken
 • je weet wat je daarvoor nodig hebt qua houding, werkwijze en techniek
 • je plezier in het proces en je tevredenheid met wat je maakt, is toegenomen

Opzet van de coaching

 • Het coachingstraject duurt zes maanden en omvat zes bijeenkomsten van 1,5 uur. Naar keuze: online via zoom of skype of live in mijn atelier.
 • De bijeenkomsten vinden gemiddeld een maal per maand plaats, datum en tijdstip worden in onderling overleg afgesproken.
 • In de online coachingsgesprekken geef ik feedback op jouw vraagstelling, op wat jij hebt gemaakt en op jouw werkproces.
 • Om het coachingstraject zo effectief mogelijk te maken is het belangrijk dat jij als coachee zorg draagt voor het (tijdig) aanleveren van beeldmateriaal van wat je maakt, de vragen die je hebt en voor verslaglegging van jouw werkproces en maandelijks coachingsgesprek.

Kosten

Deze investering in je artistieke pad bedraagt 997 euro (incl btw).

Bij interesse

Heb je interesse in deze kunstcoaching?

Uiteraard kun je direct boeken. KLIK HIER.

Of, neem eerst contact op  voor een oriënterend gesprek (via zoom, skype of telefonisch). Het doel van dit gesprek is om:

 • jou duidelijkheid te geven over vragen die je nog hebt over deze vorm van coaching;
 • mij te laten zien en / of  te vertellen wat voor werk je maakt, wat je doelen zijn of tegen welke blokkades je aanloopt waarvoor je graag mijn hulp wilt (je ontvangt hiervoor vooraf een vragenlijstje);
 • als je besluit het traject in te gaan, afspraken te maken over de start en invulling van je coachingstraject.

Bel (06-34625463) of mail (kunst@ingevandenthillart.nl).

Creativiteit is een bron van levensenergie. En mijn ideaal is dat zoveel mogelijk mensen die energie levenslang kunnen laten stromen.