kunstelixer

Jeder Mensch ist ein Künstler 

Joseph Beuys

Een elixer is een opwekkend drankje en zo zul je het volgen van mijn cursussen ook ervaren.

Elke cursus geeft namelijk mogelijkheid om uit te drukken wie jij bent, omdat ondanks de gestructureerde opbouw er veel ruimte is voor experiment en eigen weg. Elke les en oefening helpt je om het thema stapsgewijs te vertalen naar de eigen dagelijkse werkelijkheid.

Het accent ligt op tekenen, schilderen, collages en mixed media, met hier en daar een uitstapje naar andere kunstvormen. Elke cursus bestaat uit een combinatie van kunst maken met kunstbeschouwing. Een aantal is vormgegeven aan de hand van boeiende episodes uit de kunstgeschiedenis die de klassieke thema’s als zelfportret, stilleven en landschap op verrassende wijze belichten. Daarnaast zijn er cursussen die zich op andersoortige thema’s richten, als: tijd, ruimte, taal, verkennen en ontdekken.

Alle cursussen en kunstlessen zijn 1 jaar onbeperkt toegankelijk. Voor de videolessen is dat 3 maanden. Verlenging is mogelijk tegen een gereduceerd tarief.

Klik HIER voor het aanbod.

Het kunstaanbod is in ontwikkeling, dus check regelmatig deze pagina. Als je inschrijft voor mijn atelierpost houd ik je automatisch op de hoogte.