boeken in beeld – Jennemie de Beer

Laat je inspireren door Jennemie.

Ik wilde graag leren boekbinden en mijn kennismaking met boekbinden had ik niet beter kunnen kiezen dan met deze online cursus. In 10 lesweken een aanbod van een stukje geschiedenis als achtergrondinformatie en daarna door middel van super duidelijke instructiefilmpjes zelf aan de slag met boekbinden. Veel oefenopdrachten met een logische opbouw. En elke keer weer een boekje gemaakt. Ik kon zelf het moment bepalen dat ik er mee bezig wilde zijn. Een filmpje starten eerste keer helemaal kijken daarna weer starten en beginnen, filmpje stilzetten, terug kijken, weer verder. Soms wel drie keer kijken voordat je zelf ‘durft’ te snijden of te plakken.

Een leuke cursus waar je als je alle opdrachten maakt wel wat tijd in moet steken, maar je kunt het op je eigen tempo doen.
Ik ben heel blij met de basis en kan nu aan het oefenen. Daarbij zal ik dankbaar gebruik maken van de filmpjes.

Door deze uitgebreide cursus handboekbinden heb ik geleerd om mooie katernen te maken en speciale bindingen te gebruiken waardoor de handgemaakte herinneringsboeken die je door mij kunt laten maken een fantastische uitstraling krijgen.

Jennemie de Beer, 2016

Herinneringsboeken.┬áMeer over de mogelijkheden hiervan vind je op de website Bij Jennemie – Creatief Herinneren.

Overige voorbeelden van de boeken die ik tijdens de cursus leerde maken.

Wil je zelf ook eens aan de slag?

Gaan jouw handen jeuken bij het zien van al dit moois? Meld je dan aan voor mijn Boekbindpost.

Je ontvangt direct het gratis e-book starten met handboekbinden, blijft op de hoogte van het cursusaanbod en ontvangt als eerste de beste aanbiedingen.