creatieve coaching: jouw leven, jouw wonderkabinet

wonderen zijn de wereld niet uit, wonderen doe je zelf 

‘Jouw leven, jouw wonderkabinet’ is een van de vormen van creatieve coaching die ik aanbied. De coaching volgt de structuur van het individuele online jaartraject. Deze coaching biedt ondersteuning en begeleiding bij jouw creatieve proces. Het is erop gericht om jou ruimte en mogelijkheden hierin te laten verkennen en je daarin zelfbewust en vrij te kunnen bewegen. Zodat je uiteindelijk keuzes durft te maken die bij jou passen en waardoor je energie blijft stromen.

De meest effectieve manier om je ideeën, je dromen te manifesteren is ze te visualiseren. In dit coachingstraject help ik je met deze visualisatie door jouw leven in de vorm van een of meerdere wonderkabinetten te verbeelden. Een wonderkabinet is een begrip uit de 17e eeuw, dat zowel verwijst naar een kamer of kast waarin een verzameling van kostbaarheden en / of rariteiten ten toon wordt gesteld, als naar de verzameling zelf. Aan het verzamelen liggen verlangens, keuzes en ordeningen ten grondslag. Een wonderkabinet is in feite een wereld in een notendop, waarvan de verzamelaar het de moeite waard vindt dat ze behouden blijft en zichtbaar wordt gemaakt.

In dit traject leer je hoe je je eigen wonderkabinetten in boekvorm kunt visualiseren. Het resultaat van deze coachingstrajecten is, dat:

  • je jouw ideeën en dromen in een verzameling van woorden en beelden hebt omgezet
  • deze verzameling je helpt om ordeningen en keuzes te maken die bij jou passen en voor jou van belang zijn
  • je in staat bent om op basis van het voorgaande een of meerdere wonderkabinetten te maken, in boekvorm of anderszins
  • je deze wonderkabinetten in ‘het echte leven’ gaat manifesteren

Deze coaching wordt geboden in de vorm van een jaartraject. Er zijn twee mogelijkheden.

traject 1: individueel jaartraject met persoonlijke coaching (prijs 2020: 2750 incl btw)

  • individueel jaartraject online basiscursus
  • 10x maandelijkse coachingbijeenkomsten van circa 1,5 uur waarin we ingaan op jouw creatieve proces, zowel de input als de output
  • onbeperkt mailcontact
  • maandelijks 30 minuten telefoon of skype naar keuze

traject 2: individueel jaartraject met persoonlijke coaching en ‘werksessies’ (prijs 2020: €4250 incl btw)

  • Dit traject bestaat uit alles van traject 1.
  • Drie individuele cursusdagen van 10-15.00 uur voor het oefenen van, begeleiden bij of samenwerken aan het boekbinden.

Jaarlijks houd ik ruimte vrij voor maximaal vier personen voor dit individuele coachingstraject. Wil je er meer over weten, welke variant het beste bij jou past en of er nog ruimte is? Stuur hiervoor een mail naar inge@ingevandenthillart.nl