werken met mij

Creativiteit is een bron van levensenergie. En mijn ideaal is dat zoveel mogelijk mensen die energie levenslang kunnen laten stromen. Mijn cursusprogramma, coaching en intervisie zijn daarop gericht.

Het online cursusprogramma ‘boeken maken die je leven verrijken’ helpt je te laten zien waar jij voor staat. De coaching en intervisie zijn gericht op idee-ontwikkeling en begeleiding bij creatieve processen. Om ruimte en mogelijkheden hierin te verkennen en je daarin zelfbewust en vrij te kunnen bewegen. En uiteindelijk keuzes durft te maken die bij jou passen en je energie blijft stromen.

BOEKEN MAKEN DIE JE LEVEN VERRIJKEN

Als kunstenaar / graficus leg ik me toe op het maken van handgebonden boeken. Ik doe dat omdat een boek een perfect medium is om een serie werk of ideeën op persoonlijke wijze te presenteren. Sterker nog: om te laten zien wie jij bent, waar je om geeft en waar je voor staat.

In het maken van een boek schuilt een wereld aan mogelijkheden om je creativiteit te ontplooien en te laten stromen.

Vanuit dit idee ben ik cursussen handboekbinden gaan geven. Inmiddels heb ik dit enkele jaren geleden omgezet in een online cursusprogramma handboekbinden. Online, omdat ik graag zoveel mogelijk mensen deze handreiking wil bieden. Beginners en gevorderden. Met uiteenlopende doelen: het eenmalig binden van iets dat je dierbaar is; het leren van het ambacht; het creatief binden en spelen met het materiaal; het presenteren van prenten, foto’s en tekeningen; het zoeken naar ordening en samenhang; het vinden van rust en concentratie.

COACHING: JOUW LEVEN, JOUW WONDERKABINET

De meest effectieve manier om je ideeën, je dromen te manifesteren is ze te visualiseren. In dit coachingstraject help ik je met deze visualisatie door jouw leven in de vorm van een of meerdere wonderkabinetten te verbeelden. Een wonderkabinet is een begrip uit de 17e eeuw, dat zowel verwijst naar een kamer of kast waarin een verzameling van kostbaarheden en / of rariteiten ten toon wordt gesteld, als naar de verzameling zelf. Aan het verzamelen liggen verlangens, keuzes en ordeningen ten grondslag. Een wonderkabinet is in feite een wereld in een notendop, waarvan de verzamelaar het de moeite waard vindt dat ze behouden blijft en zichtbaar wordt gemaakt.

Deze coaching wordt geboden in de vorm van een jaartraject. Het bestaat uit tien maandelijkse dagdelen van drie uur, tien maandelijkse skypesessies van 30 minuten plus blijvende toegang tot de complete online basiscursus Binden & Banden waarin je leert hoe je je eigen wonderkabinetten in boekvorm kunt visualiseren. Het resultaat van dit coachingstraject is, dat:

  • je jouw ideeën en dromen in een verzameling van woorden en beelden hebt omgezet
  • deze verzameling je helpt om ordeningen en keuzes te maken die bij jou passen en voor jou van belang zijn
  • je in staat bent om op basis van het voorgaande een of meerdere wonderkabinetten te maken, in boekvorm of anderszins
  • je deze wonderkabinetten in ‘het echte leven’ gaat manifesteren

Jaarlijks houd ik ruimte vrij voor maximaal vier personen voor dit individuele coachingstraject. Wil je er meer over weten, wat de prijs is en of er nog ruimte is? Stuur hiervoor een mail naar inge@ingevandenthillart.nl

INTERVISIE: PANTA RHEI

Panta rhei: ‘alles stroomt’. Precies wat nodig is voor het ontwikkelen van ideeën.

Heb je interesse in idee-ontwikkeling en wil je ervaren of mijn aanpak voor jou werkt?

Maak dan een afspraak voor een

GRATIS ‘PANTA RHEI CONSULT

van 30 minuten (live, dus geen skype of telefoon). Stuur hiervoor een mail naar inge@ingevandenthillart.nl

In dit gratis consult zet je een eerste stap op weg naar onderstaande resultaten.

De intervisie bestaat uit een serie van vier tot tien maandelijkse gesprekken van anderhalf uur waarin:

  • je het ideale plaatje gaat zien voor een doel (of situatie) dat je wilt bereiken
  • je gaat zien wat jouw mogelijk innerlijke struikelblokken zijn om dit te realiseren
  • je gaat zien en open stelt voor nieuwe kanten, mogelijkheden, kansen en oplossingen
  • je met een frisse blik op de situatie de energie weer voelt stromen om je dromen waar te maken

Jaarlijks houd ik ruimte vrij voor maximaal vier personen voor dit individuele intervisietraject. Wil je er meer over weten, wat de prijs is en of er nog ruimte is? Stuur hiervoor een mail naar inge@ingevandenthillart.nl

wat anderen over mij zeggen