Toffe Peren – 2019.02.06 inbinden van je recepten

Een andere Toffe Peer bekijken? Klik HIER voor het overzicht.

Niet vergeten om dit (boekbind)idee bij Toffe Peren te delen, dacht ik laatst. Want wie weet zijn er wel lezers die hun eigen recepten willen inbinden.

Workshop boekbindidee

voor niet-boekbinders met een éénmalig project

Heb je recepten liggen die je dierbaar zijn? Zo dierbaar dat je ze graag wilt inbinden? Zodat ze bewaard en bijeen blijven? Voor jezelf, om door te geven aan je kinderen of als cadeau?

MAAR: heb je nog nooit iets ingebonden, en ga je het waarschijnlijk ook nooit weer doen?

En, heb je misschien juist daarom geen flauw idee hoe of waar je moet beginnen? Met de ordening, met de vorm, met het materiaal. Wat zou kunnen, en wat niet?

Dan is deze workshop wellicht heel geschikt voor jou.

Omdat die je helpt bij een goede ideevorming en voorbereiding op het binden van juist dat ene, eigen mooie receptenboek.

Een workshop van een à anderhalf uur (individueel) of een middag (in groepsverband) waarin je jouw materiaal en al je vragen die je weerhouden om te beginnen, aan me voor kunt leggen. Daarnaast en op basis van de vragen en het materiaal, laat ik voorbeelden zien, bespreek de technische mogelijkheden en geef ik gericht advies over de manier waarop je zelf thuis aan de slag kunt. Om jouw waardevolle recepten precies zo te binden als bij jou past en jij dat mooi vindt.
Let op: in de workshop ga je dus nog niets inbinden, het is een workshop ter voorbereiding daarvan. Juist omdat je het maar één keer nodig hebt, is het belangrijk dat je de goede keuzes maakt. Daar is deze workshop voor bedoeld.

Heb je mogelijk interesse in een groepsbijeenkomst?
Meld je dan alvast aan voor de verzendlijst Boekbindidee.

Dan ontvang je direct informatie als er groepsbijeenkomsten op stapel staan. De eerste bijeenkomsten worden gepland voor maart of april.

Heb je liever individueel advies? Stuur me dan ajb een mailtje.

TOFFE PEREN
over oude recepten en kookboeken in een nieuw jasje