Workshop Boekbindidee

Heb je foto’s, tekeningen, recepten, verhalen, aantekeningen of andere papieren liggen die je dierbaar zijn? Zo dierbaar dat je ze graag wilt inbinden? Zodat deze waardevolle persoonlijke zaken bijeen blijven? Voor jezelf, om door te geven aan je kinderen of als cadeau. MAAR: heb je geen flauw idee hoe je moet beginnen? Met de ordening, met de vorm, met het materiaal. Wat zou kunnen, en wat niet? Dan heb ik nu een wel heel praktische oplossing:

WORKSHOP BOEKBINDIDEE

Om je te helpen bij een goede ideevorming en voorbereiding op het inbinden van je eigen mooie spullen.

Een workshop van een dagdeel (in groepsverband) of één a anderhalf uur (individueel) waarin je jouw materiaal en al je vragen die je weerhouden om te beginnen, aan me voor kunt leggen. Daarnaast en op basis van de vragen en het materiaal, laat ik voorbeelden zien, bespreek de technische mogelijkheden en geef ik gericht advies over de manier waarop je zelf thuis aan de slag kunt. Om van jouw waardevolle spullen precies dat boek te binden dat jou voor ogen staat.

De eerstvolgende workshop in groepsverband vindt plaats op woensdagmiddag 17 april 2019 in Utrecht. Tot en met 3 maart 2019 geldt een vroegboekkorting.

Heb je interesse, maar is deze datum voor jou niet geschikt? Onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen staat een tweede workshop gepland voor woensdagmiddag 1 mei 2019. Ook voor deze nieuwe workshop geldt voornoemde vroegboekkorting.

Wil je op de hoogte blijven van volgende workshops? Meld je dan aan voor de verzendlijst Boekbindidee. Dan ontvang je direct informatie als er groepsbijeenkomsten op stapel staan.

Heb je liever individueel advies? In circa één tot anderhalf uur krijg je van mij individueel advies op maat. Stuur me ajb een mailtje als je daarin interesse hebt.