workshop boekbindidee

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK!

Heb je foto’s, tekeningen, recepten, verhalen, aantekeningen of andere papieren liggen die je dierbaar zijn? Zo dierbaar dat je ze graag wilt inbinden? Zodat deze waardevolle persoonlijke zaken bijeen blijven? Voor jezelf, om door te geven aan je kinderen of als cadeau?

MAAR: heb je geen flauw idee hoe je moet beginnen? Met de ordening, met de vorm, met het materiaal? Wat zou kunnen, en wat niet?

Daarvoor heb ik nu een wel heel praktische oplossing: een workshop Boekbindidee.

BOEKBINDIDEE
wat je vooraf al wilt weten

Om je op gang te helpen bij een goede ideevorming en voorbereiding op het inbinden van jouw mooie spullen.

Een workshop van een à anderhalf uur (individueel) of een middag (in groepsverband) waarin je jouw materiaal en al je vragen die je weerhouden om te beginnen, aan me voor kunt leggen. Daarnaast en op basis van de vragen en het materiaal, laat ik voorbeelden zien, bespreek de technische mogelijkheden en geef ik gericht advies over de manier waarop je zelf thuis aan de slag kunt. Om jouw waardevolle spullen precies zo te binden als bij jou past en jij dat mooi vindt.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod? Meld je dan alvast aan voor de verzendlijst Boekbindidee.

Dan ontvang je direct informatie als er groepsbijeenkomsten op stapel staan. De eerstkomende vindt plaats op woensdagmiddag 17 april 2019. Hiervoor is het maximum aantal deelnemers bereikt. Maar bij voldoende interesse wordt een nieuwe bijeenkomst gepland. Dus laat het me weten als je interesse hebt.

Heb je liever individueel advies of nog vragen? Stuur me ajb een mailtje.