Binden & Banden

boeken maken die je leven verrijken

Boeken maken die je leven verrijken is een cursusprogramma voor beginners en gevorderden. Voor ieder die zelf zijn eigen mooie boek wil leren binden of maken.  Of  de vaardigheden die daarvoor nodig zijn op eenvoudige wijze wil kunnen onderhouden.

In de cursussen zijn ambacht, spelen en verbeelding uitgangspunt. Het maken van een eigen boek is een ideale manier om je eigen foto’s, tekeningen, prenten, gedichten, verhalen of recepten op fraaie wijze bij elkaar te houden.

De online basiscursus biedt een brede degelijke basis als je wilt leren hoe je jouw eigen mooie boek kunt binden op een wijze die helemaal past bij wat jij wilt laten zien en vertellen. Een basis waarop je zonder moeite zelfstandig zelf voort kunt bouwen. Ben je op zoek naar een specifieke manier van binden of aanpak, zijn er kortere cursussen in het programma opgenomen. Mis je iets dat je graag wilt leren, laat het me svp weten.

De beste aanbiedingen ontvang je door je in te schrijven voor mijn boekbindpost: voor liefhebbers van boekkunst, handboekbinden en papier.

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor mijn Boekbindpost.

Voor liefhebbers van boekkunst, handboekbinden en papier. Je blijft op de hoogte van het cursusaanbod en ontvangt als eerste de beste aanbiedingen.