Binden & Banden

boeken maken die je leven verrijken

Binden & Banden is een online cursusprogramma boekbindkunst voor beginners en gevorderden. Voor ieder die zelf zijn eigen mooie boek wil leren binden of maken.  Of  de vaardigheden die daarvoor nodig zijn op eenvoudige wijze wil kunnen onderhouden.  In de cursussen zijn ambacht, spelen en verbeelding uitgangspunt. Het maken van een eigen boek is een ideale manier om je eigen foto’s, tekeningen, prenten, gedichten, verhalen of recepten op fraaie wijze bij elkaar te houden.

Eenmaal een cursus gekocht? Dan blijft deze onbeperkt beschikbaar, inclusief updates.

Wil je meer weten over een van onderstaande cursussen? Klik dan op de button. Je komt zo op een nieuwe pagina met uitgebreide informatie en foto’s.

BASISCURSUS

gaat 1 mei 2021 opnieuw van start / de cursus duurt 12 weken

Dit is de meest uitgebreide cursus uit het programma. De basiscursus biedt een brede degelijke basis als je wilt leren hoe je jouw eigen mooie boek kunt binden of herstellen op een wijze die helemaal past bij wat jij wilt laten zien en vertellen. Een basis waarin je de fijne kneepjes van het vak leert en waarop je zonder moeite zelfstandig zelf voort kunt bouwen.

Meer weten over de opzet en aanmelding? KLIK HIER.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Onderstaande cursussen maken deel uit van het cursuspakket ‘creatieve bindingen’ en kunnen los worden besteld. Deze cursussen zijn vooral geschikt als je eenmalig een mooi boek wilt binden en dat nog niet eerder hebt gedaan. Of, als je op zoek bent naar een boekje dat mooi is om als cadeautje voor iemand te maken.

In het maken van een boek schuilt een wereld aan mogelijkheden om je creativiteit te ontplooien en te laten stromen.