Binden & Banden

boeken maken die je leven verrijken

Voor beginners en gevorderden.

Als graficus heb ik me toegelegd op het handboekbinden. Om zo mijn eigen prenten zo op een fraaie manier in de vorm van een boek, doos of cassette te kunnen presenteren. Maar wat voor prenten kan, is natuurlijk ook mogelijk voor tekeningen, foto’s, verhalen, gedichten of recepten. Precies op maat en passend bij de inhoud en gebruiksfunctie. Voor ieder die is geïnteresseerd in het handmatig maken en binden van een eigen boek, bied ik een programma waarin verbeelding en ambacht hand in hand gaan. Dit programma biedt een brede degelijke basis als je wilt leren hoe je jouw eigen mooie boek kunt binden op een wijze die helemaal past bij wat jij wilt laten zien en vertellen. Een basis waarop je zonder moeite zelfstandig zelf voort kunt bouwen. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, bied ik alle onderdelen van het programma online aan.

De beste aanbiedingen ontvang je door je in te schrijven voor mijn boekbindpost: voor liefhebbers van boekkunst, handboekbinden en papier.

Wil je zelf ook eens aan de slag?

Meld je dan aan voor mijn Boekbindpost.

Je ontvangt direct het gratis e-book starten met handboekbinden, blijft op de hoogte van het cursusaanbod en ontvangt als eerste de beste aanbiedingen.