Geplaatst op Geef een reactie

Toffe Peren: Koken met Kitty

Op 1 november startte ik een nieuw project: Toffe Peren. Over oude recepten en boeken in een nieuw jasje. Het is ontstaan uit mijn liefde voor voor lekker eten, koken, kookboeken en boekherstel.

Voor de nieuwste Toffe Peren interviewde ik mijn moeder over haar liefde voor koken en de verschillen tussen de tijden van toen en nu. Van wie zij leerde koken, over de vormingsklas, haar eerste kookboek, over vette sauzen en zoutloze vis, over koken met haar kleindochter.

Supertof dat mijn moeder dit met je wil delen toch?

Wil je de video zien?

Aanmelden voor Toffe Peren kan via DEZE LINK of via het inschrijfformulier hieronder.

TOFFE PEREN
over oude recepten en kookboeken in een nieuw jasje
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *